Menu Augustus

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Mi-cuit tonijn Niçoise, kwartelei, kerstomaat, boontjes
of
Licht gerookte Holsteiner, rucola, feta, gepofte tomaat, gebakken selder
_________
Sorbet Dark&Stormy (+5.00 €)
_________
Chateaubriand Rossini, portosaus, gekarameliseerde wortel, tomaat, krieltjes
of
Gepocheerde schartong, mosselsaus, jonge groenten, duchesse
_________
Parfait van framboos, coulis van rood fruit, krokant van chocolade
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)

Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.

Menu September

 

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Gebakken gamba, spinazie, tomatenfondue, mousseline van kreeft
of
Gepocheerd eitje, bloemkoolcrème, pancetta, Hollandaise
_________
Sorbet Elexir tonic (+5.00 €)
_________
Gelakte Duke of Berkshire, gevulde courgette,
Fine Champagne saus, gegratineerde aardappelen
of
Zeebaars, risotto met scampi, kruidenolie, Zuiderse groenten
_________
Semifredo, crème Anglaise, rode bes
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden



Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)

Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend


 

 

 

 


 

 

Zomerse vrijdagavondthema’s van juni tem augustus

Vrijdag 15 augustus:
Palingavond >>Welkomtshapjes/ 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
38 euro pp incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)
Lust u geen vis, kan u steeds à la carte vleesgerechten kiezen

Vrijdag 22 augustus:
Fruits de Mer De Luxe – avond: >> Welkomsthapjes / Fruits de Mer: ½ kreeft, langoustines, krabpoten, oesters, scampi’s, gamba’s, kreukels, wulloks, Noordzeegarnalen, mosselen, mayo, cocktailsaus, brood of frietjes
68 euro pp excl. drank

Vrijdag 29 augustus:
Côte à l’Os avond >> Welkomsthapjes / gegrilde côte à l’Os, 3 sausen, saladebar, friet
35 euro pp incl. 1 glas huiswijn pp
Lust u geen vlees, serveren we voor u graag een vispapilotte

Enkel op reservatie met vermelding thema, enkel op vrijdagavond

Restaurant Buiten Gewoon
0478/41 06 06
info@restobuitengewoon.be

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan

Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet

Mini-dessert


Marktmenu: € 45,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst

Koolskamp Koers Menu

>> 19 september 2025, zowel ’s middags als ’s avonds

Welkomsthapje
_________
Gemarineerde zalm met crème van avocado, compote van rode ui
of
Carpaccio van wit-blauw rund met zongedroogde tomaat,mousse van Parmezaan, crumble van ui, rucola
_________
Gegrilde chateaubriand met saus naar keuze: champignon, peper of béarnaise, sla en friet
of
Scampi’s met kruidenboter, gepofte tomaat, champignons, frietjes en sla
> hoofdgerechten à volonté

Menu: € 40.00 p.p. excl. drank

Reserveer snel!
0478/41 06 06


Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 21-22-23 aug

Welkomsthapje

St.Jakobsvruchten met prei en enoki
of
Kaaskroket ‘Oud Brugge’ met gefrituurde peterselie

Kabeljauw, julienne groenten, Bercysaus, puree met tomaat en bieslook
of
Steak champignon, sla en friet (+4,00 €)
of
Mixed grill spies ‘Stroganoff’, krielpatatjes

Mini-dessert


Lunch: 25,00 € pp

A la Carte
Dranken