Menu Oktober
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Duo gemarineerde zalm en St. Jacobsvrucht, dille, citroencompote, gepekelde radijs, crème Chantilly
of
Gerookte eendenborst, zoetekoek, abrikoos, quenelle van eendenmousse
_________
Knolseldersoep met Coppaham (+5.00 €)
_________
Hertensteak ‘Grand Veneur’, appel met veenbes, schorseneren, gratinaardappel
of
Tongscharfilet, broccoli, winterpeen, puree met spinazie en tomaat, Bercy saus
_________
Tiramisu met speculoos en framboos
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu November
(ook op Allerheiligen 1 nov)
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Wildpastei op brioche, chutney van vijg, kroket van hert
of
Zeebaars, knolselder, beurre blanc, postelein
_________
Pompoensoep met gerookte zalm en tijm (+5.00 €)
_________
Eendenborstfilet ‘Bigarade (=sinaasappelsaus)’, witloof, pastinaak, kroketjes
>> voor wie geen eend lust,
kan ook Chateaubriand (+€3.00)
of
Zeewolf ‘Thermidor’, citroentapenade, venkel, champignonaardappelen
_________
Catalaanse crème brûlée
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Wij zijn open op Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag
Zie de menu’s van de feestdagen op onze site bij Pagina
‘Eindejaarsmenu’s 2025-2026′
Snel reserveren is de boodschap
0478/41 06 06
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 45,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 9-10-11 okt
Welkomsthapje
—
Kibberbilletjes lookroomsaus
of
Gepocheerd eitje ‘Florentine’, krab, Hollandaise
—
Zalmrolletje met witloof, Mornaysaus, peterseliepuree
of
Steak ‘Hofmeesterboter’, sla en friet (+4,00 €)
of
Piepkuiken ‘Archiduc’, boontjes, gratin
—
Mini-dessert
Lunch: 25,00 € pp