Een voorsmaakje van Menu December
>> Menu Januari kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

 

Welkomstproeverij

Gebakken zeebaars, boschampignons, karnemelkpuree, zilverui,
mousseline van Koeketine bier
of
Funghi three times:
– champignons met gerookte Serrano, Parmezaan, look
– champignon met sjalot,pijnboompit, kappertjes
– champignon met mozzarella en kerstomaat

Pompoensoep met garnaal en koolvis (+ 4.00 € )

Gegrilde pladijs, venusschelp, prei, jus van kervel, crème van pastinaak, Chateau aardappelen
of
Duo van kwartel en eend, boerenkool, pompoen, vijg, pepersaus en sinaassaus, aardappelcompositie met sjalot en Brie

Crêpe Suzette met appel en vanille bourbon


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Kerstdag

Cava met welkomstproeverij

Ganzenlever met sinaasmarmelade, rozijnbrood, gegaarde oester met champagnemousseline, gamba met Serranojasje en kurkuma

Soep van pastinaak met gebakken zalm, Argentijnse scampi, postelein

Hertentournedos met Calvadossaus, crème Chantilly, peertje gemarineerd in rode wijn, witloof, gegratineerde Polderaardappel met buikspek en Cheddar kaas

Creatie van ganache en vanillebavarois, coulis rood fruit, munt

Koffie of verse thee met versnaperingen

67.00 pp  All In, aanvang om 19u en om 12u
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu 

Welkomstproeverij

1/2 Gegrilde kreeft met lookboter en gepofte Bell Cherry tomaat
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Boschampignonsoep met grijze garnalen en kreeft

1⁄2 Gebakken kreeft ‘Armoricain’ met wilde rijst en pompoen

Koffie of verse thee met versnaperingen


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavondmenu DEC

Welkomsthapjes

Gepocheerd eitje met karnemelkstampers, geklaarde boter en garnalen
of
Wildpastei, gebakken appel, veenbes, bitter van sinaas

Noordzeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
of
Eendenborst à l’Orange, witte kool met spek, kroketten

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 12, 13 en 14 december


Welkomsthapje

Preisoep
of
Gebakken scampi’s met tomaat-dragon sausje
of
Gepocheerde eitje met spek en prei, puree van butternut, béchamelsaus

Vol-au-vent op Grootmoeders wijze, sla en friet
of
Vispannetje ‘home style’ met fijne groentjes en duchesse aardappelen

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar