Een voorsmaakje van Menu Februari
>> Menu Maart kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

 

Welkomstproeverij

Kalfstartaar Terre et Mer, gebakken gamba, mierikswortelmayonaise,
gepofte tomaat, crumble ui, appelkapper
of
Gebakken tonijn, brandade broccoli, gebakken tonijn, fijne kruidensaus, krokant van Serranoham, gepekelde radijs, shiitake

Courgettesoep met gerookte heilbot en mosterdsla(+ 4.00 € )

Zeebaars, kurkuma, savooikool, chorizo, risotto van oesterzwam en Parmezaan
of
Gebraiseerd lamsheupje met tijm en look, boontjes, Franse sjalot, crème van wortel, gratin dauphinois van bintjes en Oud Brugge kaas

Citroenbavarois, crumble van petit beurre, chocolade noir, gekonfijte Conférence peer, lolly van chocolade


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Valentijntjes

Valentijnscocktail met welkomstproeverij

Tartaar van kalf met mierikswortel en gepofte tomaat, 
St. Jacobsvrucht met zalf van broccoli, beurre blanc saus, shiitake,
Gebakken ganzenlever met rabarber en kumquat

Vélouté van rode paprika en tomaat, feta, gebakken gamba en koningskruid

Tussenribstuk met kalfsjus, pastinaakblokjes, courgette, crème knolselder, gebrande rode ui, toets van graanmosterd
of
Skrei in tempura, Zuiderse groenten, aardappelstoemp met gepocheerd eitje en Hollandaisesaus, zeekraal

Soepje van rood fruit, munt, chocoladecup, vanille bourbon

Koffie of verse thee met versnaperingen

65.00 pp  All In
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu febr-maart

Welkomstproeverij

1/2 Gebakken kreeft met citroenboter en anijs
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Bouillabaisse van kreeft met rouille

1⁄2 Kreeft à la Nage met kasteelaardappelen

Koffie of verse thee met versnaperingen


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavondmenu Februari

Welkomsthapjes

Duo van garnaalkroket met cocktailsaus Johny Walker, gefrituurde peterselie & garnaalcocktail met mimosa van ei
of
Pulled pork, brandade van bloemkool, mierikwortelmayonaise, krokante Serrano

Gebakken kabeljauw ‘Meunière’, kappertjes, mosterd, geklaarde boter, sla en friet
of
Entrecôte ‘béarnaise’, gegrilde tomaat, sla en friet

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 20, 21 en 22 februari


Welkomsthapje

Kervelsoep
of
Vitello tonato ‘Home Style’
of
Gemarineerde zalm, crème pastinaak, gefrituurde ui, gepofte kerstomaat

Vispotje ‘Bouillabaisse’, rouille en chateau aardappelen
of
Tournedos van kalkoen ‘Archiduc’, gebakken knolselder, boontjes, soesaardappelen

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar