Menu Maart
(>> menu volgende maand kan u steeds terug vinden op onze Home pagina, naar onder scrollen)
Vitello tonato, mi-cuit van tonijn met sesam, olijfkrokantje, rucolla
of
Duo canneloni met Nobashi garnaal & krokante scampi, Armoricaine saus
_________
Soep van kropsla met gerookte zalm en Chantilly
(+5.00 €)
_________
Roulade van Zwartpoot kip, crème ganzenlever, gegrilde wortel, broccoli creatie, Burnie aardappelen
of
Zeebaars, Zuiderse groenten, crème van wortel en Ricard, basilicum puree
_________
Panna cotta van banaan met rood fruit en gebrande meringue
_________
Koffie of verse thee met versnaperingen
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 63.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 73.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
AFHAAL
> u kan steeds onze maandmenu bestellen in afhaal
0478/41 06 06
KREEFT
Enkel op aanvraag 48u op voorhand
Kreeft BelleVue
Kreeft Thermidor
Kreeft à l’Armoricaine
1/2 Kreeft: prijs op aanvraag (door de steeds stijgende prijzen)
1/1 Kreeft: prijs op aanvraag
Volledige kreeftenmenu kan ook!
Paasmenu 2023
vanaf vrijdagavond 7 april tot en met maandagmiddag 10 april
(vervangt de maandmenu, zondagsmenu en à la carte in deze periode)
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Brandade van kabeljauw met gepocheerd eitje, Noordzeegarnaal, Mousseline
_________
Vélouté van asperge met gelakt buikspek
_________
Dunne lende, peulen, doperwtjes, Romanesco, Portsaus, postelein, krieltjes
of
Lengfilet met mosseltjes, prei, Portobello champignon,
kokos-currysaus, duchesse met koningskruid
_________
Parfait met Grand Marnier, crumble petit beurre, advocaat dip
_________
Koffie of verse thee met versnaperingen
Menu: € 70.00 met aperitief, aangepaste wijnen, ½ fl water pp, koffie of thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Vitello tonato, olijfkrokantje, rucolla
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 40,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Zondagmenu maart = MENU KLASSIEK
>Enkel te verkrijgen op zondagmiddag na aanvraag op voorhand, naast onze maandmenu en à la carte gerechten
3 Welkomsthapjes
Gamba’s van de Chef
of
Vitello tonato, olijfkrokantje, rucolla
Chateau briand met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
Zondagsmenu: €40.00 pp
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 23, 24 en 25 maart
Welkomsthapje
Tartaar van zalm, zure room, dille, pikante toast
of
Buratta met tomatensalsa, gerookte ham en rucola
Gepaneerd kalfslapje ‘Zingara’ (=mimosa van ei, citroen, gebakken krieltjes)
of
Steak champignon, sla en friet (+2.00 €)
of
Gepaneerde visreepjes Orly (= getomateerde vissaus), puree met sjalot en tomaat
Mini-dessert
Lunch: 23,00 € pp