Een voorsmaakje van Menu Juni
>> Menu Juli kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

Welkomstproeverij

Mi-cuit van tonijn met avocado, couscous van bloemkool, zure room, gebakken langoustine met koningskruid en Parmezaan
of
Vitello met gepekelde groenten, mostergraantjes,
kroket van varkenswang met picklesroom

Witloofsoep met gelakt buikspek en gerookte koeitong (+ 4.00 € )

Gegrilde zeewolf ‘choron’, gekarameliseerde paksoi, broccolipuree
of
Holsteiner contrefilet met Calvadossaus, erwten, koolraap, tuinboon, steppegras frietjes

Tarte tatin van Jonagold en rozijn, saus van rum en rietsuiker, vanille bourbon


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Zotte Maandag
15 juli 2019, zowel ’s middags als ’s avonds

Welkomsthapje

Gemarineerde zalm met crème van avocado, compote van rode ui, Parmezaankoekje
of
Carpaccio van wit-blauw rund met zongedroogde tomaat,
mousse van Parmezaan, crumble ui, rucola

Gegrilde chateaubriand met saus naar keuze: champignon, peper, béarnaise,
sla en friet
of
Scampi’s met kruidenboter, gepofte tomaat, champignons, sla en friet

Slechts € 28.50 pp
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu juni

Welkomstproeverij

1/2 Kreeft à la Nage met Solferino groenteknikkers
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Kreeftescharen met lookboter en Parmezaan

1⁄2 Kreeft met venkel, curry en kerstomaat, Griekse pasta

Creatie van de Chef


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Sharingavonden, op vrijdagavond 14 – 21- 28 juni!!

Een ware wandeling doorheen de frigo!  Verschillende sharing gerechten om gezellig te delen samen met uw tafelgenoten!


Sharingmenu: 55 € pp all in (apero, wijnen, water, koffie of thee)
Graag reservatie aub

 

Fruits de Mer festival op vrijdagavond 5 en 19 juli!!

Welkomsthapjes

Fruits de Mer schotel: Noordzee kingcrab, 1/2 kreeft, langoustines, amandes, gamba, garnaal, wulken, slakjes, oester natuur 


Fruits de Mer: 58 € pp met 1/2 wijn pp
Graag reservatie aub
Indien uw gezelschap geen fruits de mer lust, voorzien we een gevarieerde mixed grill schotel

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavond juni

Welkomsthapjes

Garnaalcocktail met bruine rum cocktailsaus en mimosa van ei
of
Carpaccio van wit-blauw rund, crème van Parmezaan, gefrituurde basilicum

Zeetongetjes ‘Belle Meunière’ met sla en friet
of
Filet mignon Tyrolienne (getomateerde béarnaise en gefrituurde ajuinringen) met sla en friet

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 20 – 21 – 22 juni


Welkomsthapje

Wortelsoep
of
Toast gerookte zalm, rode ui, rucola, avocadodip
of
Asperges met gerookte ham, Parmezaan en kruidenboter

Kalfsstoofpotje met venkel en dille, gebakken witloof, rozemarijn aardappelen
of
Zalm ‘Belle Vue’, sla en frietjes

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar