Een voorsmaakje van Menu Oktober
>> Menu November kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

Welkomstproeverij

Gebakken gamba’s, risotto van boschampignons, jus van truffel, chips van Corne de Gatte aardappel
of
Gelakt Duke of Berkshire buikspek, picklescrème, gepekelde tomaat, brandade van bloemkool, gebakken pompoen

Witloofvélouté met grijze garnalen en wilde kervel (+ 4.00 € )

Schartongfilet, jonge wortel, venkel, mossel, Beurre blanc saus met dille en vermouth, pastinaakpuree
of
Suprême van fazant opgevuld met ganzenlever en rozijn, Calvadossaus, structuur van boontjes, zilverui, shiitake, knolselder, amandelkroket

Gepocheerde peer, crumble van vanille, crème butterscotch, pistacheijs


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Kerstavond en Kerstdag

Cava met welkomstproeverij

Ganzenlever met sinaasmarmelade, rozijnbrood, gegaarde oester met champagnemousseline, gamba met Serranojasje en kurkuma

Soep van pastinaak met gebakken zalm, Argentijnse scampi, postelein

Hertentournedos met Calvadossaus, crème Chantilly, peertje gemarineerd in rode wijn, witloof, gegratineerde Polderaardappel met buikspek en Cheddar kaas

Creatie van ganache en vanillebavarois, coulis rood fruit, munt

Koffie of verse thee met versnaperingen

67.00 pp  All In, aanvang om 19u en om 12u
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 

Menu Nieuwjaarsdag 1 januari 2020

Cava met welkomstproeverij

Gebakken ganzenlever, notencrumble, gelei van aalbes, gegratineerde oester met shiitake, prei en wodka, gravlax met steranijs, dille en mierikswortel

Soep van bospaddestoel, gerookte Gandaham, St-Jacobsvrucht en fijne brunoise

Hertenkalf ‘Grand Veneur’ , appel met veenbes, quiche van appel en witloof,
knolselderpuree, amandelkroketjes

Creatie van petit beurre, Griekse yoghurt, chocomousse noir, rood fruit

Koffie of verse thee met versnaperingen

67.00 pp  All In, aanvang om 12u
(All In: aperitief cava, aangepaste wijnen,water, koffie of thee)
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu oktober

Welkomstproeverij

1/2 Kreeft met citroenboter en dragon
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Bisque van kreeft met Calvados en postelein

1⁄2 Kreeft Armoricain, Griekse pasta met fijne groentjes

Creatie van de Chef


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavondmenu

Welkomsthapjes

Gerookte eendenborst, gebakken ganzenlever, compote aardbei, bittere chocolade, studentenhaver
of
Lauw geroosterde zalm, crème pastinaak, zilverui, sugar snaps, crumble pistache

Zeebaars, knolselder, winterpeen, waterkers, chateau aardappelen,
beurre blanc saus met witte vermouth
of
Stoofpotje van hert, gekarameliseerd witloof, appel en veenbes, kroketjes

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 17, 18 en 19 oktober


Welkomsthapje

Wortelsoep
of
Tartaar van zalm met Jonagold en kappertjes, coulis van waterkers
of
Petit vol-au-vent met Hollandaise saus en gefrituurde peterselie

Parelhoen ‘Archiduc’, witloof en kroket
of
Duo van kabeljauw en zeebaars, dugléré saus, duchesse aardappelen

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar