Een voorsmaakje van Menu Februari
>> Menu Maart kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

Welkomstproeverij

Schartong, mini shiitake, grijze garnaaltjes, zeekraal, jus van zurkel
of
Terrine ganzenlever, bittere chocolade, gepekelde knolselder, ananaskers, crumble speculoos, gerookte eendenborst, appel en rozijn

Vélouté van bloemkool, gerookte makreel, geitenkaas, bieslook (+ 4.00 € )

Skrei met citroenhollandaise, Chinese kool, gebakken pancetta, pomme duchesse met Boursin
of
Kalfstournedos ‘Rossini’, saus van oude port, erwtjes, aardappelrösti

Chocolade, braambes, doyenné peer, cigarillo crumble, pistacheijs


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Valentijntjes 2019
(vanaf donderdagmiddag 14 februari tot en met zondagavond 17 februari)

Valentijnscocktail met welkomstproeverij

Gebakken St.Jacobsvrucht, tempure van inktvis, grijze garnaal,
beurre blanc met xeresazijn, fondue van bloedrode tomaat

Sorbet van granaatappel met rosé espumante

Gebakken skrei met gerookt zeezout, Pancetta, erwtjes en knolselder, jus van mossel en postelein
of
Rundstournedos, zalf van erwt, kalfsjus met oude port, gebakken ganzenlever, jonge wortel, schorseneren met truffelroom

Dessert: zoet, rood en vol liefde

Koffie of verse thee met versnaperingen


€ 65.00 pp all-in,

 all-in: aperitief, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu Februari 2019

Welkomstproeverij

1/2 Gebakken kreeft met spinazie, lichte mosterdsaus en gepofte tomaat
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Schorsenerensoep met Boursin en kreeftenpoot

1⁄2 Gesmoorde kreeft ‘Diabolique’ met aardappelpannekoek en spitskool

Creatie van de Chef


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavond februari

Welkomsthapjes

Carpaccio van speenvarken, gebakken vijg, compote van sinaas en witloof, brioche
of
Duo garnaalkroket en garnaalcocktail ‘Johny Walker’, gefrituurde peterselie, hoeve-eitje

Gegrilde of gebakken dunne lende met kruidenboter en gepofte Tomabel, frietjes
of
Karnemelkstampers met gebakken schartongfilet, beurre noisette

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 14, 15 en 16 februari


Welkomsthapje

Bloemkoolsoep
of
Viscocktail ‘Johny Walker’
of
Cocotte van hoeve-ei mert gebakken oesterzwam, Mornaysaus, Serranoham

Gebakken kabeljauwfilet met prei, shiitake, venkelpuree
of
Kalfsblanquette met krielaardappelen

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte