Menu December

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Gegratineerde oesters ‘Thermidor’
of
Duo varkenswang en Ris de veau, spinazie, oesterzwam, sjalot, Calvadossaus
_________
Pastinaaksoep, kervel, Lardo di Calonnata spek (+5.00 €)
_________
Kabeljauw, rösti met prei en Parijse champignons, beurre blanc saus met Ricard, gedroogde Serranoham
of
Gepekeld zwijnhaasje Poivrade, peertje in rode wijn, witloofquiche, amandelkroket
_________
Semifreddo met vanille, chocolade en Grand Marnier
_________
Koffie of verse thee met versnaperingen


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 61.00 pp all-in,
excl. drank: € 44.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 71.00 pp all-in,
excl. drank: € 54.00 pp

 all-in: sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fles water pp, koffie of verse thee
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

AFHAALGERECHTEN

> u kan onze afhaalmenu terug vinden op onze pagina Traiteur

0478/41 06 06



KREEFT

Enkel op aanvraag 48u op voorhand

Kreeft BelleVue
Kreeft Thermidor
Kreeft à l’Armoricaine

1/2 Kreeft: prijs op aanvraag (door de steeds stijgende prijzen)
1/1 Kreeft: prijs op aanvraag

Volledige kreeftenmenu kan ook!

Wij zijn open op Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag

> Zie onze feestmenu’s op de pagina ‘Eindejaarmenu’s 2022-2023′

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Gamba’s lookroom
of
Duo varkenswang en Ris de veau, spinazie, oesterzwam, sjalot, Calvadossaus

Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet

Mini-dessert


Marktmenu: € 38.00 pp zonder dranken

Zondagmenu December = MENU KLASSIEK

>Enkel te verkrijgen op zondag, naast onze maandmenu en à la carte gerechten, zowel ’s middags als ’s avonds

3 Welkomsthapjes

Gamba’s van de Chef
of
Duo varkenswang en Ris de veau, spinazie, oesterzwam, sjalot, Calvadossaus

Chateau briand met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet

Slechts aan €38.00 pp
Indien jullie op zondag deze menu wensen, zeker vermelden bij reservatie,  dank!


Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdag-
middag 1,2, 3 december

Welkomsthapje

Gemarineerde zalm, citroen, zure room, rode ajuin
of
Cannelonni met boschampignons, Serranoham, truffelsaus

>> deze klassieker op aanvraag van klantjes
Vogelnestjes met tomatensaus en puree
of
Steak champignon, sla en friet (+2.00 €)
of
Zeebaars à la Nage, julienne groenten, kasteelaardappelen

Mini-dessert


Lunch: 22.00 € pp

A la Carte
Dranken