Een voorsmaakje van Menu December
>> Menu November kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

 

Welkomstproeverij

Gebakken zeebaars, boschampignons, karnemelkpuree, zilverui,
mousseline van Koeketine bier
of
Funghi three times:
– champignons met gerookte Serrano, Parmezaan, look
– champignon met sjalot,pijnboompit, kappertjes
– champignon met mozzarella en kerstomaat

Pompoensoep met garnaal en koolvis (+ 4.00 € )

Gegrilde pladijs, venusschelp, prei, jus van kervel, crème van pastinaak, Chateau aardappelen
of
Duo van kwartel en eend, boerenkool, pompoen, vijg, pepersaus en sinaassaus, aardappelcompositie met sjalot en Brie

Crêpe Suzette met appel en vanille bourbon


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Kerstavond en Kerstdag

Cava met welkomstproeverij

Ganzenlever met sinaasmarmelade, rozijnbrood, gegaarde oester met champagnemousseline, gamba met Serranojasje en kurkuma

Soep van pastinaak met gebakken zalm, Argentijnse scampi, postelein

Hertentournedos met Calvadossaus, crème Chantilly, peertje gemarineerd in rode wijn, witloof, gegratineerde Polderaardappel met buikspek en Cheddar kaas

Creatie van ganache en vanillebavarois, coulis rood fruit, munt

Koffie of verse thee met versnaperingen

67.00 pp  All In, aanvang om 19u en om 12u
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 

Menu Nieuwjaarsdag 1 januari 2020

Cava met welkomstproeverij

Gebakken ganzenlever, notencrumble, gelei van aalbes, gegratineerde oester met shiitake, prei en wodka, gravlax met steranijs, dille en mierikswortel

Soep van bospaddestoel, gerookte Gandaham, St-Jacobsvrucht en fijne brunoise

Hertenkalf ‘Grand Veneur’ , appel met veenbes, quiche van appel en witloof,
knolselderpuree, amandelkroketjes

Creatie van petit beurre, Griekse yoghurt, chocomousse noir, rood fruit

Koffie of verse thee met versnaperingen

67.00 pp  All In, aanvang om 12u
(All In: aperitief cava, aangepaste wijnen,water, koffie of thee)
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Wildfestijn op vrijdagavond tem 29 nov

Sprankelend aperitief met welkomsthapjes

Millefeuille met wildpastij en vijgencompote, crème butterscotch, appel en rozijn

Soep van eekhoorntjesbrood met gerookte forel, toets van Calvados (+4.00 €)

Stoofpotje van wild, knolselderpuree, appelspie, spruitjes, witloof, kroketten

Dessert van de Chef


Wildmenu: 50.00 € pp All In
Enkel op vrijdagavond, na reservatie

 

Kreeftenmenu november

Welkomstproeverij

1/2 Gegrilde kreeft met lookboter en gepofte Bell Cherry tomaat
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Boschampignonsoep met grijze garnalen en kreeft

1⁄2 Gebakken kreeft ‘Armoricain’ met wilde rijst en pompoen

Koffie of verse thee met versnaperingen


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavondmenu

Welkomsthapjes

Gerookte eendenborst, gebakken ganzenlever, compote aardbei, bittere chocolade, studentenhaver
of
Lauw geroosterde zalm, crème pastinaak, zilverui, sugar snaps, crumble pistache

Zeebaars, knolselder, winterpeen, waterkers, chateau aardappelen,
beurre blanc saus met witte vermouth
of
Stoofpotje van hert, gekarameliseerd witloof, appel en veenbes, kroketjes

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op vrijdag- en zaterdagmiddag 15 en 16 november (donderdag uitz. gesloten)


Welkomsthapje

Tomatensoep
of
Tataki van hert met veenbes, Parmezaan en sherry azijn
of
Toast gerookte zalm, ajuinsnippers, zure room, gefrituurde peterselie

Varkensmignon ‘Cross & Blackwell’, boontjes en krielaardappelen
of
Pladijsfilet, saus van boschampignons, pastinaakpuree

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar