Menu Februari
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Carpaccio van St. Jacobsnootjes, truffelmayonaise, gefrituurde knolselder, gebrande hazelnoot
of
Vitello tonato: licht gebakken kalfshaas, tonijnmayonaise, mi-cuit van tonijn
_________
Champignonsoep , Serronoham, melkschuim (+5.00 €)
_________
Tournedos met portsaus, toast met ganzenlever, gekarameliseerde winterpeen, Pommes neuf
of
Pladijsfilet, prei, kerstomaat, jus van waterkers, soesaardappelen met fijne kruiden
_________
Tiramisu met speculoos en framboos
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu Maart
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Tartaar van rund, gepofte tomaat, truffelmayo
Brioche met crème van ganzenlever
of
Trio van kikkerbil, scampi, St.Jacobsvrucht,
prei, enoki, sabayon van limoen en zure room
_________
Vélouté van spitskool en witloof met Lardo di Colonnata spek (+5.00 €)
_________
Kraaibiefstuk met sjalottensaus, spinazie, gegrilde tomaat, zoete aardappelfriet
of
Zeewolf in jasje van groene kool, bouillon van tomaat en bieslook, broccolipuree
_________
Rabarber cheesecake
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Menu Valentijn
vanaf vrijdagmiddag 14februari tot en met zondagmiddag 16 februari
(vervangt de maandmenu en à la carte in deze periode)Valentijnscocktail met welkomstproeverij
_________
Vitello tonato: licht gebakken kalfshaas, tonijnmayonaise, mi-cuit van tonijn
_________
Duo van St.Jacobsvrucht & gamba, venkel, Ricard saus, krokantje met dille
_________
Tournedos met portsaus, toast met ganzenlever, gekarameliseerde winterpeen, Pommes neuf
of
Pladijsfilet, prei, kerstomaat, jus van waterkers, soesaardappelen met fijne kruiden
_________
Parfait d’Amour, pistachecoulis, krokante Brusselse wafel
_________
Koffie of verse thee met versnaperingenMenu: € 79.00 p.p met aperitief, aangepaste wijnen, ½ fl water pp, koffie of thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
(alle ander aperitieven dan cava: opleg van 3,50 €, champagne / gin’s / cocktails verschil met prijs cava, ½ fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend)
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 44,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 6, 7, 8 februari
Welkomsthapje
—
Cocotte met ei & witloof, Mornay saus
of
Scampi diabolique
—
Gegratineerd vispotje, julienne groenten, duchesse
of
Steak au poivre, sla en friet (+3,00 €)
of
Stoofpotje van kalkoen, wintergroenten, krielaardappelen
—
Mini-dessert
Lunch: 25,00 € pp