Menu Augustus>> menu volgende maand kan u terugvinden op onze Home-pagina)

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Noordzee garnaalcocktail, scampi’s, gamba’s,
mimosa van ei, cocktailsaus Johny Walker
of
Gelakte Petit Nerf (=rundsvlees), honing, pruim, gemarineerd zeewier,
mosterdsla, gebakken pijnboompitten
_________
Sorbet van framboos met Prosecco (+5.00 €)
_________
Tournedos ‘Stroganoff’, peultjes, jonge wortel, waterkers, kasteeraardappelen
of
Gebakken zeebaars met dillesaus, oesterzwam, broccoli, kerstomaat, Burnie aardappelen
_________
Koude sabayon van kriekbier met vers fruit en vanille bourbon


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 61.00 pp all-in,
excl. drank: € 44.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 71.00 pp all-in,
excl. drank: € 54.00 pp

 all-in: sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fles water pp, koffie of verse thee
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

AFHAALGERECHTEN

> u kan onze afhaalmenu en afhaal kreeftenbereidingen terug vinden op onze pagina Traiteur

0478/41 06 06



KREEFT

Enkel op aanvraag 48u op voorhand

Kreeft BelleVue
Kreeft Thermidor
Kreeft à l’Armoricaine

1/2 Kreeft: prijs op aanvraag (door de steeds stijgende prijzen)
1/1 Kreeft: prijs op aanvraag

Volledige kreeftenmenu kan ook!

Zomers vrijdagavondfestival augustus:

Vrijdag 5 augustus:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst:  70 euro voor 2 personen incl. fles huiswijn

Vrijdag 12 augustus:
Scampi festijn: scampi’s van de Chef, lookroom, Thermidor (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen op 1 bord): 60 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn

Vrijdag 19 augustus:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes:  35 euro pp excl. drank

Vrijdag 26 augustus:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. fles huiswijn (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen op 1 bord)

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Gamba’s lookroom
of
Gelakte Petit Nerf (=rundsvlees), honing, pruim, gemarineerd zeewier,
mosterdsla, gebakken pijnboompitten

Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet

Dessertje van de Chef


Marktmenu: € 37.00 pp zonder dranken

Zondagmenu Augustus = MENU KLASSIEK

>Enkel te verkrijgen op zondag, naast onze maandmenu en à la carte gerechten, zowel ’s middags als ’s avonds

3 Welkomsthapjes

Gamba’s van de Chef
of
Gelakte Petit Nerf (=rundsvlees), honing, pruim, gemarineerd zeewier,
mosterdsla, gebakken pijnboompitten

Chateau briand met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet

Slechts aan €38.00 pp
Indien jullie op zondag deze menu wensen, zeker vermelden bij reservatie,  dank!


Lunch op donderdag-,  vrijdagmiddag en zaterdagmiddag 4,5,6 augustus

Welkomsthapje

Viscocktail met Johny Walker cocktailsaus en hoeve-eitje
Of
Rundertartaar met truffelroom, mosterdsla, crumble ajuin, zongedroogde tomaat

Varkensmignon ‘Cross & Blackwell’, zomergroenten, gepofte aardappel
of
Gebakken kabeljauw met fijne groenten en preistoemp

Mini-dessert


Lunch: 22.00 € pp

A la Carte
Dranken