Een voorsmaakje van Menu Februari
>> Menu April kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

 

Welkomstproeverij

Kalfstartaar Terre et Mer, gebakken gamba, mierikswortelmayonaise,
gepofte tomaat, crumble ui, appelkapper
of
Gebakken tonijn, brandade broccoli, gebakken tonijn, fijne kruidensaus, krokant van Serranoham, gepekelde radijs, shiitake

Courgettesoep met gerookte heilbot en mosterdsla(+ 4.00 € )

Zeebaars, kurkuma, savooikool, chorizo, risotto van oesterzwam en Parmezaan
of
Gebraiseerd lamsheupje met tijm en look, boontjes, Franse sjalot, crème van wortel, gratin dauphinois van bintjes en Oud Brugge kaas

Citroenbavarois, crumble van petit beurre, chocolade noir, gekonfijte Conférence peer, lolly van chocolade


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Menu Pasen
vanaf 9 april tem maandagmiddag 13 april (vervangt de maandmenu in dit weekend)

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij

Asperges met zalmjasje, gegrilde courgette, krokant van peper en sesam, coulis van waterkers, Zeebrugse garnalen

Vélouté van asperges met gelakt buikspek, postelein, puree van gebrande ui

Lamsheupje, saus van tijm en graanmosterd, flan van bloemkool, soesaardappelen met spinazie, Zuiderse ratatouille
of
Gegratineerde zeewolf met tomatentapenade en Parmezaan, gefrituurde Nobashi garnaal, broccolistoemp, mousseline van Wieze Tripel

Pasticciotto met vanille, aardbei en munt

Koffie of verse thee met versnaperingen

65.00 pp  All In
Reserveer snel op 0478/41 06 06!

 


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

ASPERGEFESTIVAL op vrijdagavond in april en mei

Sprankelend aperitief met welkomsthapjes

Asperges à la Flamande met gerookt buikspek
of
Asperges met gemarineerde zalm, mousseline met postelein en citroenkruid

Aspergesoep met Noordzee garnalen en bieslookpuree (+4.00 €)

Ierse rundsmignon, oesterzwam, portsaus, asperge en soesaardappelen
of
Gebakken Schotse zalm met Dijonaisesaus, knapperige uiringen, asperge, puree met bladpeterselie en Bell Cherry tomaat

Dessert van de Chef

Koffie of verse thee met versnaperingen


58.00 € pp  All In, enkel op vrijdagavond na reservatie

Kreeftenmenu maart

Welkomstproeverij

1/2 Gebakken kreeft met citroenboter en anijs
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Bouillabaisse van kreeft met rouille

1⁄2 Kreeft à la Nage met kasteelaardappelen

Koffie of verse thee met versnaperingen


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

 

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavondmenu Maart

Welkomsthapjes

Duo van garnaalkroket met cocktailsaus Johny Walker, gefrituurde peterselie & garnaalcocktail met mimosa van ei
of
Pulled pork, brandade van bloemkool, mierikwortelmayonaise, krokante Serrano

Gebakken kabeljauw ‘Meunière’, kappertjes, mosterd, geklaarde boter, sla en friet
of
Entrecôte ‘béarnaise’, gegrilde tomaat, sla en friet

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 5, 6 en 7 maart


Welkomsthapje

Spinaziesoep
of
Kaaskroket met witloofslaatje en krokantje peterselie
of
Coupe zalm en garnaal, mimosa van ei, cocktailsaus Johny Walker

Gegratineerd visbordje met duchesse
of
Vol-au-vent met sla en friet

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte

ar