Een voorsmaakje van Menu April
>> Menu Mei kan u terug vinden onderaan op onze pagina ‘Home’

Welkomstproeverij

Mechelse asperges met gerookte kabeljauw, sausje van postelein en geklaarde boter
of
Gebakken ganzenlever met rozijnenbrood, rabarbercompote, saus van sinaas en Grand Marnier

Aspergesoep met chorizo en mosterdsla (+ 4.00 € )

Licht gepekeld varkenshaasje met Lardo di Colonnata, saus van dooierzwam, peultjes en asperges, dauphine aardappel
of
Gebakken pladijsfilet met prei en jasje van Gandaham, puree met karnemelk, lichte Wostyn mosterdsaus

Tiramisu van Griekse yoghurt en aardbei, crumble van Oreo koekjes


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 55.00 pp all-in,
excl. drank: € 38.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 65.00 pp all-in,
excl. drank: € 48.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee

Moederdagmenu
(vanaf donderdagmiddag 9 mei tot en met zondagavond 12 mei – vervangt de maandmenu in deze periode)

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij

Asperges met mousseline, Zeebrugse grijze garnalen, Schotse gerookte zalm met wilde kervel

Vélouté van groene asperges, scampispies en kokosroom

Gebakken rundsmignon Rossini, portosaus, asperge, shiitake, zongedroogde tomaat, pommes pont neuf
of
Gebakken kabeljauwhaasje met korst van champignon en sjalot,
saus van waterkers, puree met prei en asperge

Crème brûlée van aardbei, gebrande merengue, kiwidrup

Koffie of verse thee met versnaperingen


65.00 pp all-in,

 all-in: aperitief, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

Kreeftenmenu april

Welkomstproeverij

1/2 Kreeft, blanke botersaus met Koeketine bier en dragon
of
Belle Vue van 1⁄2 kreeft met eigentijdse toets

Bisque van kreeft met sherry

1⁄2 Kreeft ‘Thermidor’, pilavrijst met jonge groenten

Creatie van de Chef


56.00 € pp excl. dranken
Enkel mogelijk na bestelling, 48u op voorhand!

Aspergefestival elke vrijdagavond in april & mei

Sprankelend aperitief met welkomsthapjes

Asperges à la Flamande met gerookte Duke of Berkshire ham
of
Asperges met gerookte zalm, Hollandaise en bieslookpesto

Vélouté van asperges met gerookte forel (+4.00 €)

Lamssteak met tijmsaus, gratin aardappelen, Zuiderse salsa en asperges
of
Kabeljauw met asperge, beurre blanc met wilde kervel, Duchesse aardappel met grijze garnaal

Dessert van de Chef


Aspergemenu: 58.00 € pp all in
Graag reservatie aub

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Rib eye gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 33.00 pp zonder dranken

Zondagavond april

Welkomsthapjes

Gepocheerd eitje met truffel en gerookte Gandaham
of
Gebakken gamba’s met lookroomsaus

Scampispies met kruidenboter, Griekse paste, fijne groentjes
of
Rib eye ‘béarnaise’ met sla en friet

Dessert van de Chef
of
Irish koffie


Slechts aan € 32.00 pp

Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 27 april (do en vrij geen lunch deze week)


Welkomsthapje

Soep
of
Garnaalkroket met cocktailsaus
of
Asperges à la Flamande

Steak champignon met sla en friet
of
Scampi met dragon-tomatensausje en pasta

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 14. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte