(>> menu volgende maand kan u steeds terug vinden op onze Home pagina, naar onder scrollen)

Menu Juni

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney
of
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, Zeebrugse garnalen, gefrituurde Calamar, croutons van Zuurdesembrood, avocadodip
_________
Sorbet van ananas ‘Pina Colada’ style’(+5.00 €)
_________
Bavette (kraaibiefstuk), sjalottensaus,gepekelde bloemkool, gegratineerde courgette, soesaardappelen met ui en kervel
of
Gebakken zeewolf, venusschelpjes, zeekraal, shiitake,Bell Cherry tomaat, jus van Ricard en daslook
_________
Aardbeientartelette, crème pâtissière, chocolade, amandel, pistache ijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 65.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 75.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)

Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.

AFHAAL

> u kan onze maandmenu en aspergemenu bestellen in afhaal

0478/41 06 06



Zomers vrijdagavondfestival juni:

Vrijdag 2 juni:
Côte à l’Os avond >>>> gegrilde côte à l’Os, 3 sausen, sla en friet
60 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp

Vrijdag 9 juni:
Soirée Grand Mère:
VG: boerenpastei met gebakken appel, uiencompote of toast gerookte zalm
HG: 3 klassiekers >> stoofvlees /  vol-au-vent / gehaktballetjes in tomatensaus, sla en friet
35 euro pp

Vrijdag 16 juni:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)

Vrijdag 23 juni:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst:  70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp

Vrijdag 30 juni:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes:  35 euro pp excl. drank 

Zomers vrijdagavondfestival juli:

Vrijdag 7 juli:
Côte à l’Os avond >>>> gegrilde côte à l’Os, 3 sausen, sla en friet
60 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp

Vrijdag 14 juli:
Fruits de Mer avond: 60 euro pp excl. drank

Vrijdag 21 juli:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)

Vrijdag 28 juli:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes:  35 euro pp excl. drank

Zomers vrijdagavondfestival augustus:

Vrijdag 4 augustus:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst:  70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp

Vrijdag 11 augustus:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)

Vrijdag 18 augustus:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes:  35 euro pp excl. drank

Vrijdag 25 augustus:
Fruits de Mer avond: 60 euro pp excl. drank

Enkel op reservatie met vermelding thema, enkel op vrijdagavond

Menu Vaderdag

Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________

Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney
of
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, Zeebrugse garnalen, gefrituurde Calamar,
croutons van Zuurdesembrood, avocadodip
_________

Sorbet van ananas ‘Pina Colada’ style’(+5.00 €)
_________

Bavette (kraaibiefstuk), sjalottensaus, gepekelde bloemkool, gegratineerde courgette, soesaardappelen met ui en kervel
of
Gebakken zeewolf, venusschelpjes, zeekraal, shiitake, Bell Cherry tomaat, jus van Ricard en daslook
_________
Aardbeientartelette, crème pâtissière, chocolade, amandel, pistache ijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 65.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 75.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Gamba’s lookroom
of
Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney

Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet

Mini-dessert


Marktmenu: € 41,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst

Zondagsmenu juni

>> Enkel op zondagmiddag verkrijgbaar, na reservatie op voorhand met vermelding van de ‘zondagsmenu’

Garnaalcocktail met mimosa van ei en Johny Walker cocktailsaus
of
Rundercarpaccio ‘Classic’, zongedroogde tomaat, rucola, Parmezaan
_________
Côte à l’Os (kan ook voor 1 p ) met saus naar keuze (peper, champignon, vesche béarnaise’), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière, sla en friet

Menu: € 44.00 excl. Dranken


Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 1-2-3 juni

Viscocktail op Grootmoeders Wijze met Johny Walker cocktailsaus
of
Gegratineerde asperges met gerookte Serrano, Parmezaan, kruidendip

Scampi’s diabolique, julienne groenten, fettucini
of
Steak champignon, sla en friet (+2.00 €)
of
Parelhoensuprême met dillesaus, champignons, boontjes, soesaardappelen

Mini-dessert


Lunch: 23,00 € pp

A la Carte
Dranken