(>> menu volgende maand kan u steeds terug vinden op onze Home pagina, naar onder scrollen)
Menu Juni
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney
of
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, Zeebrugse garnalen, gefrituurde Calamar, croutons van Zuurdesembrood, avocadodip
_________
Sorbet van ananas ‘Pina Colada’ style’(+5.00 €)
_________
Bavette (kraaibiefstuk), sjalottensaus,gepekelde bloemkool, gegratineerde courgette, soesaardappelen met ui en kervel
of
Gebakken zeewolf, venusschelpjes, zeekraal, shiitake,Bell Cherry tomaat, jus van Ricard en daslook
_________
Aardbeientartelette, crème pâtissière, chocolade, amandel, pistache ijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 65.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 75.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
AFHAAL
> u kan onze maandmenu en aspergemenu bestellen in afhaal
0478/41 06 06
Zomers vrijdagavondfestival juni:
Vrijdag 2 juni:
Côte à l’Os avond >>>> gegrilde côte à l’Os, 3 sausen, sla en friet
60 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Vrijdag 9 juni:
Soirée Grand Mère:
VG: boerenpastei met gebakken appel, uiencompote of toast gerookte zalm
HG: 3 klassiekers >> stoofvlees / vol-au-vent / gehaktballetjes in tomatensaus, sla en friet
35 euro pp
Vrijdag 16 juni:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)
Vrijdag 23 juni:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst: 70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Vrijdag 30 juni:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes: 35 euro pp excl. drank
Zomers vrijdagavondfestival juli:
Vrijdag 7 juli:
Côte à l’Os avond >>>> gegrilde côte à l’Os, 3 sausen, sla en friet
60 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Vrijdag 14 juli:
Fruits de Mer avond: 60 euro pp excl. drank
Vrijdag 21 juli:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)
Vrijdag 28 juli:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes: 35 euro pp excl. drank
Zomers vrijdagavondfestival augustus:
Vrijdag 4 augustus:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst: 70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Vrijdag 11 augustus:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)
Vrijdag 18 augustus:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes: 35 euro pp excl. drank
Vrijdag 25 augustus:
Fruits de Mer avond: 60 euro pp excl. drank
Enkel op reservatie met vermelding thema, enkel op vrijdagavond
Menu Vaderdag
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney
of
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, Zeebrugse garnalen, gefrituurde Calamar,
croutons van Zuurdesembrood, avocadodip
_________
Sorbet van ananas ‘Pina Colada’ style’(+5.00 €)
_________
Bavette (kraaibiefstuk), sjalottensaus, gepekelde bloemkool, gegratineerde courgette, soesaardappelen met ui en kervel
of
Gebakken zeewolf, venusschelpjes, zeekraal, shiitake, Bell Cherry tomaat, jus van Ricard en daslook
_________
Aardbeientartelette, crème pâtissière, chocolade, amandel, pistache ijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 65.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 75.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Cannelloni van gemarineerde rund met pannacotta van ganzenlever, gerookte eendenborst met mangochutney
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 41,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Zondagsmenu juni
>> Enkel op zondagmiddag verkrijgbaar, na reservatie op voorhand met vermelding van de ‘zondagsmenu’
Garnaalcocktail met mimosa van ei en Johny Walker cocktailsaus
of
Rundercarpaccio ‘Classic’, zongedroogde tomaat, rucola, Parmezaan
_________
Côte à l’Os (kan ook voor 1 p ) met saus naar keuze (peper, champignon, vesche béarnaise’), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière, sla en frietMenu: € 44.00 excl. Dranken
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 1-2-3 juni
Viscocktail op Grootmoeders Wijze met Johny Walker cocktailsaus
of
Gegratineerde asperges met gerookte Serrano, Parmezaan, kruidendip
Scampi’s diabolique, julienne groenten, fettucini
of
Steak champignon, sla en friet (+2.00 €)
of
Parelhoensuprême met dillesaus, champignons, boontjes, soesaardappelen
Mini-dessert
Lunch: 23,00 € pp