Menu Maart 2024
Duo: Canneloni van gerookte zalm & Tataki van zalm, pompelmoes, honingdressing, mosterdsla
of
Briochetoast Kannibaal: tartaar van Blonde d’Aquitaine, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat
_________
Garnalenbisque met Cognac en zure room(+5.00 €)
_________
Gegrilde Irish beef, Bordelaise saus, shiitake, snijboon, krieltjes
of
Gamba’s ‘body peeled’, saus met geklaarde boter, kappertjes, mosterd, tomaat, peterselie, friet en knapperig slaatje
_________
Crêpe Mikado ‘Home style’:
pannenkoek met crème pâtissière, vanille ijs, chocolade
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 66.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 76.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu April 2024
Risotto met champignonmix, kroketje van varkenswang, Rodenbach jus
of
Gelakte brioche met gerookte paling en gemarineerde St-jacobsvrucht, gepekelde ajuin, citroencompote, mosterdsla
_________
Aspergesoep met gedroogde ham(+5.00 €)
_________
Eendenborstfilet Bigarade, courgette farci, jonge wortel, aardappel met erwtencrème
of
Zeebaars met broccolipuree, wokgroenten, jus van garnaal
_________
Tartelette met aardbei en amandel
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 66.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 76.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Paasmenu
Duo: Canneloni van gerookte zalm & Tataki van zalm, pompelmoes, honingdressing, mosterdsla
of
Briochetoast Kannibaal: tartaar van Blonde d’Aquitaine, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat
_________
Garnalenbisque met Cognac en zure room(+5.00 €)
_________
Gegrilde Irish beef, Bordelaise saus, shiitake, snijboon, krieltjes
of
Gamba’s ‘body peeled’, saus met geklaarde boter, kappertjes, mosterd, tomaat, peterselie, friet en knapperig slaatje
_________
Crêpe Mikado ‘Home style’:
pannenkoek met crème pâtissière, vanille ijs, chocolade
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 66.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 76.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 43,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Zondagsmenu Maart
>> Enkel op zondagmiddag verkrijgbaar, na reservatie op voorhand met vermelding van de ‘zondagsmenu’
3 Welkomsthapjes
Gebakken St-Jacobsvrucht met prei en fijne kruidensaus
of
Briochetoast Kannibaal: tartaar van Blonde d’Aquitaine, truffelmayonaise, zongedroogde tomaatChateaubriand, saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en frietMenu: € 44.00 excl. Dranken
Lunch op donderdag-, vrijdag en zaterdagmiddag 14,15 ,16 maart
Welkomsthapje
—
Risotto met scampi, boschampignons, pesto
of
Rundercarpaccio ‘Home style’
—
Kabeljauw, bercy saus, knapperige groenten, puree
of
Steak Hofmeester, sla en friet (+3,00 €)
of
Hutsepot met spek en worst
—
Mini-dessert
Lunch: 24,00 € pp