Menu Oktober

Welkomstproeverij

Gebakken kwartel, erwtjes, dooierzwam, jus van port 10 jaar, crème knolselder
of
Zeebaars, schorseneren, courget, jus van langoustine,
krokante Nobashi garnaal

Vélouté van pastinaak met gelakt buikspek en boerenkool (+ 4.00 € )

Hertentournedos, sjalottensaus, spruitjes, winterpeen, karnemelkpuree
of
Schartong in jasje van groene kool, venkel, Parijse champignons,
mosselsausje, duchesse aardappelen met tomaat en bieslook

Tiramisu met gekarameliseerde Jonagold appel, speculoos en coulis van mandarijn


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 57.00 pp all-in,
excl. drank: € 40.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 67.00 pp all-in,
excl. drank: € 50.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €2.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

AFHAALLIJST

> u kan onze volledige afhaallijst terug vinden op onze pagina Traiteur

AFHAALMENU

> u kan de maandmenu (VG+HG+dessert) ook AFHALEN om gezellig thuis in uw veilige omgeving te verorberen!
Menu: 36.00 euro, bestellen 48u op voorhand aub, reeds mooi op borden gedresseerd, enkel hoofdgerecht nog in de oven schuiven! Makkelijker en veiliger kan niet!

Menu: € 36.00 p.p. (VG+HG+dessert, geen hapjes inbegrepen)
Bestellen tot 48u op voorhand aub.

AFHAALKREEFT 

½ Kreeft Belle Vue met frietjes of Griekse pasta
½ Kreeft Thermidor met frietjes of Griekse pasta
½ Kreeft à l’Armoricaine met frietjes of Griekse pasta

Kreeft in afhaal: € 23.00 per ½ kreeft, minimum per 2 te bestellen
Bestellen tot 48u op voorhand aub.

0478/41 06 06


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

WILDFESTIJN op vrijdagavond

Vanaf vrijdagavond 16 oktober tot en met 27 november

Sprankelend aperitief met welkomsthapjes
________

Wildpastei met brioche, gekarameliseerde appel, crème butterscotch, veenbes
________

Butternutsoep met gelakt spek van everzwijn, broodcroutons (+4.00 €)
_________

Hertengebraad met wildchampignons, poivrade, knolselderpuree,
witloof, peertje in rode wijn, kroketjes
_________

Dessert van de Chef

Wildmenu All-in: € 55.00 p.p.
(indien u liever vis wenst, passen we dit graag voor u aan)
Enkel op vrijdagavond, reservatie gewenst
0478/41 06 06


KREEFTENMENU

Enkel op aanvraag 48u op voorhand

Welkomsthapjes
—-
1/2 Kreeft BelleVue
—-
1/2 Kreeft Thermidor of 1/2 Kreeft kruidenboter
—-
Koffie of thee met versnaperingen

€56.00 euro

 


Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Filet pure gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 35.00 pp zonder dranken

Zondagmenu

Nieuw: MENU KLASSIEK !!!
>>Enkel te verkrijgen op zondag, zowel ’s middags als ’s avonds!

2 Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus Johny Walker
of
Carpaccio van rund, Parmezaan, zongedroogde tomaat,rucola

Côte à l’os met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Spies van scampi en gamba’s met kruidenboter, sla en friet

Slechts aan €36.00 pp

Graag reservatie!


Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 15, 16 en 17 oktober


Welkomsthapje

Soep van de dag
of
Gemarineerde zalm, avocadodip, gefrituurde knolselder
of
Gepocheerd eitje met gerookte eendenborst, Hollandaise, winterpostelein

Stoofpotje van wild, wintergroenten, kroketjes
of
Vispotje ‘bouillabaisse style’ met kasteelaardappelen

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 15. 00 € pp
(op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte
Dranken