Menu April
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Asperges, gepocheerd eitje, garnalen, peterselieboter
of
Asperges, Serranoham, mousseline van kwaremont
(>>lust u geen asperges, dan voorzien we een carpaccio van rund, Parmezaan, crumble ajuin, zongedroogde tomaat)
_________
Vélouté van asperge met Pancetta (+5.00 €)
_________
Duke of Berkshire ‘Wellington’, saus van rode Vermouth, seizoensgroenten, gratinaardappelen
of
Tongfilet ‘Ostendaise’, kruidenpuree
_________
Aardbeien tartelette, crème pâtissière, vanille ijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu Mei
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Timbaal van gerookte zalm en krab, aspergepunt,
coulis van dille en waterkers
of
Kalfscarpaccio mi-cuit, crème Parmezaan, gepofte tomaat,
zongedroogde tomaat, krokant van broccoli
_________
Sorbet citroen, limoncello & tonic(+5.00 €)
_________
Parelhoen suprême, Jagersaus, champignonmix,
soesaardappelen met spek
of
Schelvis, spitskool, Zuiderse groenten,
jus van krab, aardappelparels
_________
Witte chocolademousse, ananas, Grand Marnier, munt
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Moederdagmenu
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Timbaal van gerookte zalm en krab, aspergepunt,
coulis van dille en waterkers
of
Kalfscarpaccio mi-cuit, crème Parmezaan, gepofte tomaat,
zongedroogde tomaat, krokant van broccoli
_________
Sorbet citroen, limoncello & tonic(+5.00 €)
_________
Parelhoen suprême, Jagersaus, champignonmix,
soesaardappelen met spek
of
Schelvis, spitskool, Zuiderse groenten,
jus van krab, aardappelparels
_________
Witte chocolademousse, ananas, Grand Marnier, munt
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50.
Champagne/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 44,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 24, 25, 26 april
Welkomsthapje
—
Mi-cuit zalm, zalf van gele ajuin, gepekelde groenten
of
Buratta, tomatensalsa, Serranoham, avocado
—
Kabeljauw ‘meunière’, prei, tomaat, puree
of
Steak champignon, sla en friet (+3,00 €)
of
Huisgemaakte vol-au-vent, sla en friet
—
Mini-dessert
Lunch: 25,00 € pp