Menu September

Welkomstproeverij

Gebakken pladijs, quinoa met venkel, tomabel, spinazie, sausje van tuinkruiden
of
Gerookte eendenborst met marmelade van witloof en sinaas,
gebakken ganzenlever met framboos en aardbei

Butternutsoep met gerookte forel en daslook
(+ 4.00 € )

Gegrilde Duke of Berkshire, kalfsjus, gebakken tomaat met feta en basilicum, puree met champignons en pickles
of
Kabeljauwhaasje met courgetteschubben, gamba in tempura, puree met bieslook en paprika

Pasticciotto = warm Italiaans vanilledessert met bourbon


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 57.00 pp all-in,
excl. drank: € 40.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 67.00 pp all-in,
excl. drank: € 50.00 pp

 all-in: aperitief cava, aangepaste wijnen, water, koffie of verse thee
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €2.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

AFHAALLIJST

> u kan onze volledige afhaallijst terug vinden op onze pagina Traiteur

AFHAALMENU

> u kan de maandmenu (VG+HG+dessert) ook AFHALEN om gezellig thuis in uw veilige omgeving te verorberen!
Menu: 36.00 euro, bestellen 48u op voorhand aub, reeds mooi op borden gedresseerd, enkel hoofdgerecht nog in de oven schuiven! Makkelijker en veiliger kan niet!

Menu: € 36.00 p.p. (VG+HG+dessert, geen hapjes inbegrepen)
Bestellen tot 48u op voorhand aub.

AFHAALKREEFT 

½ Kreeft Belle Vue met frietjes of Griekse pasta
½ Kreeft Thermidor met frietjes of Griekse pasta
½ Kreeft à l’Armoricaine met frietjes of Griekse pasta

Kreeft in afhaal: € 23.00 per ½ kreeft, minimum per 2 te bestellen
Bestellen tot 48u op voorhand aub.

0478/41 06 06


ROUWMAALTIJDEN

Hebt u een familielid verloren en zoekt u een plaats om met de familie bijeen te komen na de mis en ondertussen een maaltijd te nuttigen?
Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht!
Voor meer info ivm menu’s en prijzen, bel of mail ons zeker.
Ook op onze sluitingsdagen doen we graag open voor u en uw familie!

FESTIVALS op vrijdagavond

 

WILDFESTIJN, op vrijdagavond in oktober, vanaf de 16de!!

Info volgt


Enkel op vrijdagavond, na reservatie


Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Luxe voorgerecht vis of vlees, volgens marktaanbod

Filet pure gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetong meunière met sla en friet
of
Gerecht volgens marktaanbod

Mini-dessert


Marktmenu: € 35.00 pp zonder dranken

Zondagmenu

Nieuw: MENU KLASSIEK !!!
>>Enkel te verkrijgen op zondag, zowel ’s middags als ’s avonds!

2 Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus Johny Walker
of
Carpaccio van rund, Parmezaan, zongedroogde tomaat,rucola

Côte à l’os met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Spies van scampi en gamba’s met kruidenboter, sla en friet

Slechts aan €36.00 pp

Graag reservatie!


Dagmenu / Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 1,2 en 3 oktober


Welkomsthapje

Soep van de dag
of
Calamares in panko met huisgemaakte tartaar
of
Toast geitenkaas, gebakken spek, appelchutney

Gebakken zalm, prei, dugleré saus, duchesse aardappel
of
Gegrilde Duke of Berkshire, picklessaus, zoete aardappelpuree, gekarameliseerd witloof

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 15. 00 € pp (op zaterdagmiddag enkel lunch)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte
Dranken