Menu Kerstavond en Kerstdag 2025
Sprankelend aperitief met Welkomstproeverij
_________
-Gegrilde gamba à la plancha, kruidenolie
-Gebakken zeebaars, geplette knolselder, boerenkool
_________
Vélouté van bospaddestoel, Coppaham, melkschuim
_________
Hertenkalftournedos ‘Harlekijn’, appel met veenbes,
broccoliquiche, gebakken witloof, gratin Dauphinois
_________
Parfait van praliné, krokant wafeltje, Butterscotch, quenelle Chantilly
_________
Koffie of Verse thee met versnaperingen
€ 90.00 p.p. met aperitief, aangepaste wijnen, 0,5 fles water pp, koffie of thee
Aanvang om 19u op 24/12 en om 12u op 25/12
Menu Oudejaar 2025-2026
Sprankelend aperitief met Welkomstproeverij
_________
– Schotse Gravad Lax zalm met avocadodip en gemarineerde komkommer
– Gamba met remouladesaus, gepekelde venkel en ananas
_________
Souflé van tong en Argentijnse garnaal, puree van butternut, jus van langoustine, gefrituurde prei
_________
Soep van butternut, gerookte forel, gelakt buikspek
_________
Reetournedos met Calvadossaus, gebakken witloof, appel met veenbes, bloemkoolquiche, gratin Dauphinois
_________
Ijsparfait, melkchocolade, woudvruchten, sponge cake
_________
Koffie of Verse thee met versnaperingen
Glaasje bubbels om 24u
€ 125.00 p.p. met aperitief, aangepaste wijnen, 0,5 fles water pp, koffie of thee
Aanvang om 19u
Menu Nieuwjaardag – 1 januari 2026
Sprankelend aperitief met Welkomstproeverij
_________
– Schotse Gravad Lax zalm met avocadodip en gemarineerde komkommer
– Gamba met remouladesaus, gepekelde venkel en ananas
_________
Soep van butternut, gerookte forel, gelakt buikspek
_________
Reetournedos met Calvadossaus, gebakken witloof, appel met veenbes, bloemkoolquiche, gratin Dauphinois
_________
Ijsparfait, melkchocolade, woudvruchten, sponge cake
_________
Koffie of Verse thee met versnaperingen
€ 90.00 p.p. met aperitief, aangepaste wijnen, 0,5 fles water pp, koffie of thee
Aanvang om 12u