Menu Januari
(>> menu volgende maand kan u steeds terug vinden op onze Home pagina, naar onder scrollen)
Spies van gelardeerde St.Jacobsnoot & scampi,
beurre blanc, witloofsnippers, venkel
of
Gelakt buikspek, erwtencrème, gebrande zilverui, pruim, gerookte eendenborst
_________
Knolseldersoep met gerookte forel (+5.00 €)
_________
Geschroeide zonnevis, schorseneren, geplette aardappel, gepocheerd eitje, Hollandaise saus
of
Gebakken filet van parelhoen, oesterzwam, Calvados,
perentartelette, veenbes, kroketjes
_________
Duo van crème brûlée en chocolademousse, pistache anglaise
_________
Koffie of verse thee met versnaperingen
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 63.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 73.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
AFHAAL
> u kan steeds onze maandmenu bestellen in afhaal
0478/41 06 06
KREEFT
Enkel op aanvraag 48u op voorhand
Kreeft BelleVue
Kreeft Thermidor
Kreeft à l’Armoricaine
1/2 Kreeft: prijs op aanvraag (door de steeds stijgende prijzen)
1/1 Kreeft: prijs op aanvraag
Volledige kreeftenmenu kan ook!
Menu Valentijn 2023
vanaf vrijdagavond 10 februari tot en met dinsdagavond 14 februari
(vervangt de maandmenu, zondagsmenu en à la carte in deze periode)
Valentijnscocktail met welkomstproeverij
_________
Bombe d’Amour van gerookte zalm, garnaal en krab, little gem, hoeve-eitje, cocktailsaus
_________
Gepocheerd eitje, karnemelkstoemp, geklaarde boter, gelakt buikspek
_________
Tournedos Wellington, sjalottensaus, Pommes Pont Neuf aardappelen
of
Skrei met bouillabaissepuree, gamba à la plancha, getomateerde béarnaise
_________
Chocoladetaartje ‘Afrodisiacum’ met framboosdip en vanille ijs
_________
Koffie of verse thee met versnaperingen
Menu: € 76.00 p.p met aperitief, aangepaste wijnen, ½ fl water pp, koffie of thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
(alle ander aperitieven dan cava: opleg van 3,50 €, champagne / gin’s / cocktails verschil met prijs cava, ½ fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend)
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Gelakt buikspek, erwtencrème, gebrande zilverui, pruim, gerookte eendenborst
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 39.00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Zondagmenu Januari = MENU KLASSIEK
>Enkel te verkrijgen op zondag, naast onze maandmenu en à la carte gerechten, zowel ’s middags als ’s avonds
3 Welkomsthapjes
Gamba’s van de Chef
of
Gelakt buikspek, erwtencrème, gebrande zilverui, pruim, gerookte eendenborst
Chateau briand met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Zeetongetjes ‘Meunière’ met sla en friet
Zondagsmenu: €39.00 pp
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 26, 27, 28 januari
Welkomsthapje
Kaaskroket, witloof-rozijn slaatje
of
Vitello tonato ‘Home Style’
Rundstong in Madeirasaus, erwtjes, puree
of
Steak au poivre, sla en friet (+2.00 €)
of
Doradefilet met Choronsaus (getomateerde béarnaise), puree met courgette en rode paprika
Mini-dessert
Lunch: 23,00 € pp