Menu December

(>> Menu volgende maand steeds terug te vinden op onze pagina ‘Home’ onderaan)

Welkomstproeverij

Terrine ganzenlever, compote mandarijn, chocolade noir, gepekelde radijs, crumble peperkoek
of
Schartongfilet, wokgroentjes, Trompette de la Mort, beurre blanc van Noilly Prat
_________

 Witloof soepje met mossel en Thaise curry(+5.00 €)
_________

Fazant opgevuld met spinazie, duxelle en Breydelspek, Fine Champagne saus, geglaceerde wortel, amandelkroket
of
Zeebaars met pompoen puree, venkel, rivierkreeftensaus, krokant van basilicum
_________
Witte chocolademousse met rabarber, gepofte rijst, gebrand eiwi


Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 59.00 pp all-in,
excl. drank: € 42.00 pp

Menu met 2 voorgerechten: € 69.00 pp all-in,
excl. drank: € 52.00 pp

 all-in: sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fles water pp, koffie of verse thee
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend

AFHAALGERECHTEN

> u kan onze afhaalmenu en afhaal kreeftenbereidingen terug vinden op onze pagina Traiteur

0478/41 06 06



KREEFT

Enkel op aanvraag 48u op voorhand

Kreeft BelleVue
Kreeft Thermidor
Kreeft à l’Armoricaine

1/2 Kreeft: prijs op aanvraag
1/1 Kreeft: prijs op aanvraag

Volledige kreeftenmenu kan ook!

Wij zijn OPEN op Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaardag >>> zie al onze feestmenu’s op de pagina : Eindejaarmenu’s 2021-2022

Reserveren kan via 0478/41 06 06

Lunch & Weekmenu's

Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

3 Welkomsthapjes

Gamba’s lookroom
of
Terrine ganzenlever, compote mandarijn, chocolade noir, gepekelde radijs, crumble peperkoek

Chateau briand gegrild of gebakken met saus naar keuze, sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet

Dessertje van de Chef


Marktmenu: € 36.00 pp zonder dranken

(indien u geen vis lust, passen we het voorgerecht graag voor u aan naar een vleesgerecht)

Zondagmenu December = MENU KLASSIEK

>Enkel te verkrijgen op zondag, naast onze maandmenu en à la carte gerechten, zowel ’s middags als ’s avonds

3 Welkomsthapjes

Garnaalslaatje met hoeve eitje en cocktailsaus
of
Terrine ganzenlever, compote mandarijn, chocolade noir, gepekelde radijs, crumble peperkoek

Chateau briand met sla en friet, saus naar keuze: champignon, béarnaise, peper
of
Zeetongetjes ‘meunière’ met sla en friet

Slechts aan €38.00 pp
Gelieve te vermelden bij reservatie als jullie voor deze menu kiezen, dank!


Dagmenu / Lunch op donderdag, vrijdag- en zaterdagmiddag 2, 3 en 4 december

Welkomsthapje

Soep van de dag
of
Kikkerbilletjes lookroom
of
Mi cuit van (gebakken) zalm, wokgroentjes, bouillon van champignon

Eendenborst à l’orange, boontjes, oesterzwam, soesaardappelen
of
Kabeljauw ‘Hollandaise’, puree met kerstomaat

Mini-dessert


Dagmenu met soep: 15. 00 € pp
(op zaterdagmiddag enkel lunch, geen dagmenu)
Lunch met keuze tussen beide voorgerechten: 20.00 € pp

A la Carte
Dranken