Menu Juli
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Tataki van tonijn, dijonaise, gemarineerd zeewier, gepekelde radijs en bloemkool
of
Carpaccio Coeur du Boeuf tomaat met tartaar van rund, truffelmayonaise, gegrilde witte pens
_________
Citroensorbet met limoncello & tonic(+5.00 €)
_________
Gegrilde Duke of Berkshire ‘Tyrolienne’, broccolitaartje, tomaat met koningskruid, rösti aardappelen
of
Tongfilet met mossels en Nobashi garnaal, Bercy saus, geplette aardappelen met Boursin
_________
Parfait van aardbei & kers, coulis van kiwi, rood fruit
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 66.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 76.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu augustus
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Carpaccio Holsteiner rund, crème Parmezaan, rucola, zongedroogde tomaat, beignet van rode ajuin
of
Vitello tonato van kalfs en tonijn, kappertjes, ansjovismayonaise, kerstomaat
_________
Sorbet Kirr Royal (+5.00 €)
_________
Gepekelde Iberico haasje ‘chimichurri’, portsaus, eringi champignon, Pommes Pont Neuf aardappelen
of
Vispapillot met dagverse vis, juliennegroenten, Ricard, cocotte aardappelen
_________
Tiramisu met speculoos en rood fruit
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 66.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 76.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Zomerse vrijdagavonden
Zomers vrijdagavondfestival juli:
Vrijdag 26 juli:
Mosselavond >>> : VG: Mosseltjes met fijne groenten en ricard-saffraansaus /
HG: Mosselen natuur of lookroom of witte wijn met verse mosselsaus en frietjes: 35 euro pp excl. drank
Zomers vrijdagavondfestival augustus:
Vrijdag 2 augustus:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst: 70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Vrijdag 9 augustus:
Menu de Mer of Menu de Terre: 40 euro pp excl. drank
Menu de Mer: VG: garnaalcocktail – HG: zeetongetjes meunière, sla en friet
Menu de Terre: VG: carpaccio rund – HG: chateaubriand, sla en friet, saus naar keuze
Vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst
Vrijdag 16 augustus:
Palingavond >>>> 3 bereidingen: paling in de room, paling in het groen, paling Provençale:
70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp (u hoeft niet te kiezen, u krijgt alle 3 de bereidingen aan tafel)
Lust u geen vis, kan u nog steeds à la carte vleesgerechten kiezen
Vrijdag 23 augustus:
Fruits de Mer De Luxe – avond: ½ kreeft, langoustines, krabpoten, oesters, scampi’s, gamba’s, kreukels, wulloks, Noordzeegarnalen, mosselen, mayo, cocktailsaus, brood of frietjes >> 65 euro pp excl. drank
Vrijdag 30 augustus:
Mixed grill avond>> gegrild visassortiment of gegrild vleesassortiment, vooraf door te geven voor onze bestellingen of u vis of vlees wenst: 70 euro voor 2 personen incl. 1 glas huiswijn pp
Enkel op reservatie met vermelding thema, enkel op vrijdagavond
0478/41 06 06
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 43,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 25, 26 en 27 juli
Welkomsthapje
—
Rundercarpaccio ‘Home style’
of
Tartaar van zeebaars, avocado, zure room, gepekelde citroen
—
Gebakken hondshaai ‘meunière’, sla en friet
of
Steak au poivre, sla en friet (+3,00 €)
of
Angus Burger met Cheddarkaas, gebakken spek, gekonfijte tomaat, huisgemaakte pickles, broodje, friet
—
Mini-dessert
Lunch: 24,00 € pp