Menu Januari
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Gepocheerd hoeve-eitje, karnemelkstampers,
Noordzeegarnalen, Hollandaise
of
Carpaccio van hert, veenbes, shiitake, zure room, Parmezaan
_________
Courgettesoep met gerookte forel (+5.00 €)
_________
Parelhoen ‘suprême’, witloof, appel met bruine suiker, kroket
of
Gegratineerde kabeljauw, julienne groenten, kreeftenjus, duchesse aardappelen
_________
Moeulleux van chocolade, crème Anglaise, vanilleijs
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Gelieve wijzigingen van het aantal gereserveerde personen aan tafel (persoon meer of minder evt.) tijdig door te geven (ten laatste tot dezelfde morgen van uw reservatie), anders zijn wij genoodzaakt deze persoon aan te rekenen.
Menu Februari
Sprankelend aperitief met welkomstproeverij
_________
Carpaccio van St. Jacobsnootjes, truffelmayonaise, gefrituurde knolselder, gebrande hazelnoot
of
Vitello tonato: licht gebakken kalfshaas, tonijnmayonaise, mi-cuit van tonijn
_________
Champignonsoep , Serronoham, melkschuim (+5.00 €)
_________
Tournedos met portsaus, toast met ganzenlever, gekarameliseerde winterpeen, Pommes neuf
of
Pladijsfilet, prei, kerstomaat, jus van waterkers, soesaardappelen met fijne kruiden
_________
Tiramisu met speculoos en framboos
_________
Koffie of verse thee met zoetigheden
Menu met 1 voorgerecht naar keuze: € 68.00 pp met
Menu met 2 voorgerechten: € 78.00 pp met
sprankelend aperitief, aangepaste wijnen, 1/2 fl water pp, koffie of verse thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
>Alle andere aperitieven dan cava, opleg van €3.50, champagnes/gin’s/cocktails verschil met prijs cava
>1/2 fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend
Menu Valentijn
vanaf vrijdagmiddag 14februari tot en met zondagmiddag 16 februari
(vervangt de maandmenu en à la carte in deze periode)Valentijnscocktail met welkomstproeverij
_________
Vitello tonato: licht gebakken kalfshaas, tonijnmayonaise, mi-cuit van tonijn
_________
Duo van St.Jacobsvrucht & gamba, venkel, Ricard saus, krokantje met dille
_________
Tournedos met portsaus, toast met ganzenlever, gekarameliseerde winterpeen, Pommes neuf
of
Pladijsfilet, prei, kerstomaat, jus van waterkers, soesaardappelen met fijne kruiden
_________
Parfait d’Amour, pistachecoulis, krokante Brusselse wafel
_________
Koffie of verse thee met versnaperingenMenu: € 79.00 p.p met aperitief, aangepaste wijnen, ½ fl water pp, koffie of thee
(drinkt u liever geen alcohol, dan zorgen wij voor alcoholvrije alternatieven)
(alle ander aperitieven dan cava: opleg van 3,50 €, champagne / gin’s / cocktails verschil met prijs cava, ½ fles water per persoon inbegrepen, bijkomend water wordt extra aangerekend)
Marktmenu, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag
3 Welkomsthapjes
Gamba’s lookroom
of
Carpaccio van rund, zongedroogde tomaat, Parmezaan
Chateau briand met saus naar keuze (peper, champignon, béarnaise), sla en friet
of
Gebakken zeetongetjes meunière met sla en friet
Mini-dessert
Marktmenu: € 44,00 pp zonder dranken,
Gelieve te vermelden bij reservatie als u deze menu wenst
Lunch op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag 16,17, 18 januari
Welkomsthapje
—
Gelakt buikspek, witte kool, zoetzure saus
of
Gerookte zalm, gebakken pompoen, shiitake
—
Stoofpotje varkenswang, boontjes, champignons, krielaardappelen
of
Steak ‘Provençale’, sla en friet (+3,00 €)
of
Gebakken zeebaars, choronsaus, preistoemp
—
Mini-dessert
Lunch: 25,00 € pp